Fagus sylvatica 'Pendula'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Treurbeuk
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Door ons geleverde hoogte: 175/200 cm
Beschrijving

Fagus sylvatica 'Pendula' of Treurbeuk - Informatie
De Fagus sylvatica 'Pendula' heeft takken die als een waterval van takken naar beneden hangen. Het blad is glanzend groen. De Treurbeuk is een bladverliezende boom met een mooie herfstkleur. Als men de boom niet snoeit kan deze tuinplant nogal breed uitgroeien. Geef hem dan ook een ruime plaats in de tuin, waar hij in zijn natuurlijke vorm uit kan groeien; let op dat er geen onderbeplanting aanwezig is. Verder toepasbaar in parken, in ander openbaar groen, in grote tuinen, in patiotuinen. Let wel op want deze boom verdraagt geen verharding. De leveringshoogte bedraagt 175 tot 200 cm.

 

Onderhoud en snoei:

Geef de Treurbeuk een standplaats in de zon of halfschaduw in een niet te natte, goed doorlatende, humusrijke bodem. Deze boom is matig windbestendig. Wij raden aan om deze boom niet te snoeien, omdat hij anders zijn karakteristieke vorm verliest. Wil je toch bepaalde takken verwijderen, dan kan dit in juni en tussen november en februari.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Fagus sylvatica 'Pendula' | Treurbeuk koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.