» Brunnera macrophylla 'Jack Frost'

Brunnera macrophylla 'Jack Frost'

Product informatie

Nederlandse naam: Kaukasisch vergeet-mij-nietje
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen - wit
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Brunnera macrophylla 'Jack Frost' of Kaukasisch vergeet-mij-nietje - Informatie:

De Brunnera macrophylla 'Jack Frost' is een mooie voorjaarsbloeier met vergeet-mij-nietjes achtige bloeiwijze (kleine blauwe bloemetjes) en grote (=macrophylla) decoratieve, zilvergrijze, geaderde bladeren en daardoor buiten de bloei het hele groeiseizoen aantrekkelijk. Deze tuinplant groeit het liefst in de halfschaduw of schaduw en is uitermate geschikt als bodembedekker, ook onder bladverliezende struiken of rond vijvers. Brunnera macrophylla 'Jack Frost' is zeer winterhard, bladverliezend en staat het liefst in een humusrijke, vochtige bodem, stelt weinig eisen aan de grondsoort en groeit ook op een kleibodem. Verwijderen van uitgebloeide bloemen levert vaak een tweede bloei op. Kaukasisch vergeet-mij-nietje is te combineren met Doronicum, Primula of Vinca. Haal na de winter de afgestorven bladeren weg, zodat jonge, frisse scheuten licht en ruimte krijgen en geef dan wat organische bemesting.

Brunnera macrophylla 'Jack Frost' is een bladverliezende tuinplant. Deze Grootbladige vergeet-mij-niet bloeit van april t/m juni met blauwe bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 40 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw - schaduw. 

De Brunnera macrophylla 'Jack Frost' | Kaukasisch vergeet-mij-nietje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.