Camellia japonica 'Nuccio's Cameo'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Camelia
Bloeitijd: Maart - Mei
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 160 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Beschrijving

Camellia japonica 'Nuccio's Cameo' of Camelia - Informatie:

De grote, koraalroze bloemen van Camellia japonica 'Nuccio's Cameo' zijn er al vroeg in het voorjaar in royale aantallen. De tuinplant zorgt zo in de lente als solitair voor kleur in de border of op het balkon/terras. De Camelia blijft in de winter groen en is daarom ook geschikt als lage haagbeplanting.

 

Standplaats:

De zon is niet de beste vriend van Camellia japonica 'Nuccio's Cameo'. Een beschutte plaats in de (half)schaduw in een vochtige, zurige bodem voldoet beter. Strooi tuinturf in het plantgat, zodat de bodem wat zurig wordt.

 

Snoei en onderhoud:

Camellia japonica 'Nuccio's Cameo' is een vrij compacte, traag groeiende tuinplant en daarom is de eerste jaren geen snoei nodig; eventuele vormsnoei direct na de bloei. De knoppen van de Camelia zijn gevoelig voor nachtvorst. Bescherm ze in het voorjaar met oude lappen.De Camellia japonica 'Nuccio's Cameo' | Camelia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.