Menu
Geen producten gevonden

»

Campanula portenschlagiana

Product informatie

Nederlandse naam: Klokjesbloem
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 15 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Campanula portenschlagiana of Klokjesbloem - Informatie:

De Campanula portenschlagiana is een bodembedekkende, sterk bloeiende vaste plant. Deze tuinplant is erg geschikt als randbeplanting in bakken of bij borders op hoogte. De bloemen hebben de vorm van klokjes, vandaar dat deze plant in het Nederlands klokjesbloem wordt genoemd. De Campanula portenschlagiana groeit vanuit een pol en maakt ieder jaar opnieuw ranken die over de bodem kruipen. In de zomer bloeit deze tuinplant enorm rijk met paarse bloemen. In de winter sterft de plant bovengronds af om in het voorjaar weer vrolijk uit te lopen. Deze klokjesbloem is een gemakkelijke vaste plant voor een plaats vooraan de border of als randbeplanting.

Campanula portenschlagiana is een half groenblijvende tuinplant. Deze Klokjesbloem bloeit van juni t/m september met blauwe bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 15 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.


Voor meer tips over het gebruik & planten van bodembedekkers klik hier!  

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Campanula portenschlagiana | Klokjesbloem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.