Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Klokjesbloem
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 15 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 84N022-42
Beschrijving

Campanula portenschlagiana of Klokjesbloem

Campanula portenschlagiana is een bodembedekkende, sterk bloeiende, vaste plant. Deze tuinplant is erg geschikt als randbeplanting in bakken of bij borders op hoogte. De bloemen hebben de vorm van klokjes, vandaar dat deze plant in het Nederlands Klokjesbloem wordt genoemd. Campanula portenschlagiana groeit vanuit een pol en maakt ieder jaar opnieuw ranken die over de bodem kruipen. In de zomer bloeit deze tuinplant enorm rijk met paarse bloemen en trekt bijen, hommels en vlinders aan. In de winter sterft de Campanula portenschlagiana bovengronds af om in het voorjaar weer vrolijk uit te lopen.

Standplaats Campanula portenschlagiana

Campanula portenschlagiana groeit zowel in de zon als in de schaduw (hoe meer zon hoe meer bloemen) in een waterdoorlatende, vrij droge bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Klokjesbloem is een gemakkelijke vaste plant voor een plaats vooraan de border of als randbeplanting.

Campanula portenschlagiana verzorging

Klokjesbloem heeft weinig onderhoud nodig. Het wegknippen van uitgebloeide bloemen, verhoogt de kans op een tweede bloei. Haal in het vroege voorjaar alle afgestorven delen van de Campanula portenschlagiana weg. Te grote pollen kunnen dan ook gescheurd en opnieuw uitgeplant worden.

 

Op Tuinplantenwinkel.nl vindt u ook andere Campanula soorten om de Campanula portenschlagiana mee te combineren.Waarom Campanula portenschlagiana kopen of Klokjesbloem kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Klokjesbloem bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Campanula portenschlagiana aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Klokjesbloem en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Campanula portenschlagiana is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Campanula portenschlagiana op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Klokjesbloem dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Campanula portenschlagiana, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.