Catalpa bignonioides 'Nana' - 200 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Trompetboom
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 38 cm
Geleverde stam hoogte: 200 cm
Beschrijving

Catalpa bignonioides 'Nana' of Trompetboom - Informatie:
De Catalpa bignonioides 'Nana' wordt veel aangeplant als solitair in tuinen en als decoratie bij een laantje, pleintje of oprit. Hij heeft een bolvormige groeiwijze en wordt daarom ook vaak Bolcatalpa genoemd. Deze tuinplant is een snelle groeier die iets later in blad komt omdat hij naakte bladknoppen heeft. De bladeren kunnen bij aanraken een aromatische geur afgeven en verkleuren in de herfst geel.

 

Snoei en onderhoud:

Catalpa bignonioides 'Nana' staat het liefst op een beschutte plaats ( twijgen kunnen bij harde wind afbreken) in de zon of halfschaduw en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Deze boom kan elk jaar of om het jaar in het voorjaar tot op de knot teruggesnoeid worden. 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Catalpa bignonioides 'Nana' - 200 cm stam | Trompetboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.