Clematis x cartmanii 'White Abundance'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Bosrank
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit/groen
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Clematis x cartmanii 'White Abundance' of Groenblijvende Bosrank

Al vroeg in het jaar bloeit de wintergroene clematis met witte bloemen. De bladeren van Clematis x cartmanii 'White Abundance' zijn zeer diep ingesneden. Het blad is veel fijner dan bij de Clematis 'Avalanche', die uit dezelfde familie komt; de bloemen zijn wat groter dan van de 'Avalanche'. De groei is erg compact en traag. Toch kan ook de Groenblijvende Bosrank een hoogte bereiken van ongeveer 200 centimeter. Pluizige zaaddozen maken de tuinplant ook aantrekkelijk na de bloei.

 

Standplaats Clematis x cartmanii 'White Abundance'

Clematis x cartmanii 'White Abundance' staat het liefst op een beschutte, zonnige plaats in een goed doorlaatbare, vochthoudende bodem. Bij het planten mag de Groenblijvende Bosrank tot ongeveer 5 centimeter dieper gezet worden dan de bovenkant van de kluit.

 

Clematis x cartmanii 'White Abundance' snoeien en onderhouden

Snoeien van Clematis x cartmanii 'White Abundance' kan het beste direct na de bloei. Knip te lange takken helemaal weg en zorg voor een compacte plant. Bescherm de wortels van de Groenblijvende Bosrank met een oude dakpan of een bodembedekkend tuinplantje tegen hitte of de verwelkingsziekte, die de stengels aan kan tasten. Geef water bij droogte en bescherm de plantvoet met een laag bladeren tegen strenge vorst.De Clematis x cartmanii 'White Abundance' | Bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.