» Cornus sanguinea 'Midwinter Fire'

Cornus sanguinea 'Midwinter Fire'

Product informatie

Nederlandse naam: Rode kornoelje
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm

Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' of Kornoelje - Informatie:

Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' is bij uitstek geschikt voor de kleinere tuin. Staat ook mooi als haag. Ze blijft kleiner dan haar nichtjes en neefjes. In het voorjaar krijgt deze Kornoelje frisgroene bladeren. Opvallende oranje-rode twijgen in de winter zijn dé grote sierwaarde. Hoe zonniger de standplaats des te roder de takken, maar in de halfschaduw gedijt de plant ook prima. De witte bloesem aan de plant is onopvallend maar lichtgeurend en het blad kleurt geel/oranje af in de herfst. Deze tuinplant heeft bij voorkeur een goed doorlaatbare, vochtige standplaats. Elke bodem is verder geschikt. Knip na de winter ongeveer 1/3 deel terug en knip om de drie jaar de oudste takken tot de grond af; hard terugsnoeien na de winter geeft veel nieuwe, jonge scheuten. Er zullen dan nieuwe twijgen ontstaan die feller van kleur zijn.

Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' is een bladverliezende tuinplant. Deze Rode Kornoelje bloeit van mei t/m juni met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 250 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.  De Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' | Rode kornoelje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.