Menu
Geen producten gevonden

» Fargesia murielae 30/40 cm

Fargesia murielae 30/40 cm

Product informatie

Nederlandse naam: Niet-woekerende bamboe
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 30/40 cm

Fargesia murielae of Bamboe - Informatie:
De Fargesia murielae is een niet woekerende bamboesoort. Het is een smalbladige soort met dunnere twijgen. De uiteindelijke hoogte van deze bamboesoort is 300 cm. Hierdoor is  Fargesia murielae een ideale tuinplant om minder mooie objecten in uw tuin aan het zicht te onttrekken. Nieuwe scheuten groeien vanuit de voet van de plant. Mede door zijn opgaande groeiwijze is deze tuinplant geschikt als haagplant. Deze Bamboesoort woekert niet. Fargesia murielae staat bij voorkeur op een wat beschutte standplaats in de zon, maar ook schaduw wordt verdragen. Elke vochthoudende, goed doorlaatbare tuingrond is geschikt. Meng wat compost of tuinmest door de aarde bij het planten. In de winter kan vorst ervoor zorgen dat de bladeren toch vallen. Bescherm de voet van deze tuinplant tegen de vorst met een laag van afgevallen bladeren. Bamboe is een soort gras, kan daarom in juni en augustus met een heggenschaar op de juiste hoogte geknipt worden, waarna er nieuwe scheuten zullen ontstaan, die elk jaar langer worden. Snoeien bevordert ook de dichtheid van de haagplant.

Fargesia murielae is een groenblijvende tuinplant. Deze Bamboe wordt uiteindelijk ongeveer 300 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De Fargesia murielae 30/40 cm | Niet-woekerende bamboe koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.