Cydonia oblonga 'Vranja' - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Kweepeer
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Ja
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 90/110 cm
Pluktijd: Oktober
Vruchtdragend: Ja
Beschrijving

Cydonia oblonga 'Vranja' of Kweepeer XL-serie - Informatie
Cydonia oblonga 'Vranja' - XL krijgt zeer grote vruchten. De vruchten van de Kweepeer zijn geurend en kunnen zonder bereiding niet gegeten worden. Deze fruitstruik is zelfbestuivend. De vruchten, die in oktober rijp zijn, worden gebruikt in compote, gelei en taarten. Kweeperen zijn ook leuk om binnen in huis als decoratie neer te leggen. Cydonia oblonga 'Vranja' is een bladverliezende tuinplant. Deze Kweepeer bloeit in mei met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog. De boom heeft een compacte groeiwijze en is hierdoor prima geschikt voor de kleinere tuin; ook komt hij goed tot zijn recht in een fruit- of groentetuin. 

 

Onderhoud en snoei:

Cydonia oblonga 'Vranja' staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw en groeit op elke normale, iets vochtige tuingrond. De snoeimaand van deze tuinplant is maart. De leveringshoogte bedraagt 100 tot 150 cm.


Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Cydonia oblonga 'Vranja' - XL | Kweepeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.