Menu
Geen producten gevonden

»

Dak-Moerbei 'Vruchtloos' - Basic

Product informatie

Nederlandse naam: Dakmoerbei
Bloeitijd: Juni
Bloemkleur: Onopvallend
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 230 cm
Afmetingen rek (b x h): 3 x bamboestok 150 cm, stervorm
Product-serie: Basic

Dak-Morus alba 'Fruitless' of Dak-Moerbei - Basic - Informatie:
De dakmoerbei is een grootbladige dakboom die zorgt voor veel schaduw. Een dakmoerbei groeit snel. In combinatie met het grote blad zorgt dat snel voor een dicht bladerdek. Anders dan de normale moerbeiboom geeft deze soort geen vruchten. Dat scheelt een hoop poetswerk wanneer u de dakbomen bij een terras plaatst. De dakmoerbei heeft donkergroene glanzende bladeren. Naast de dakplataan heeft deze dakboom het grootste blad. De bladeren verschijnen in mei. De dakmoerbei staat iets later in het blad dan de meeste bomen maar houdt het blad lang aan. Het blad verkleurt in de herfst nauwelijks. Meestal valt dit bij een stevige nachtvorst van de boom.

Dakbomen in de Basic-serie zijn voorzien van een stalen frame met daarin 3 bamboestokken met een lengte van 150 centimeter. Deze liggen kruislings over elkaar heen waardoor een stervorm ontstaat met zes armen. Over iedere bamboestok zijn hoofdtakken aangebonden. De hoofdtakken vormen de hoofdaders van de dakboom en blijven altijd in tact. Het frame is te verlengen met extra bamboestokken indien nodig. U kunt de frames ook met elkaar koppelen met behulp van bamboestokken. De dakmoerbei dient minimaal eenmaal per jaar gesnoeid te worden om de vorm te behouden. Het beste snoeit u de dakmoerbei direct nadat het blad van de boom gevallen is.

Een keuzehulp voor het kopen van dakbomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Dak-Moerbei klik hier!De Dak-Moerbei 'Vruchtloos' - Basic | Dakmoerbei koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.