» Euonymus fortunei 'Harlequin' - 50 cm stam

Euonymus fortunei 'Harlequin' - 50 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Kardinaalshoed / Kardinaalsmuts
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen - wit
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Geleverde stam hoogte: 45/65 cm

Euonymus fortunei 'Harlequin' of Kardinaalsmuts - Informatie

Een plant die in de tuin en op ons plantencentrum altijd opvalt is deze Euonymus fortunei ‘Harlequin’. Een plant die het niet moet hebben van de bloei maar van het blad. In het voorjaar en gedurende de zomer kleuren de nieuwe scheuten spierwit om vervolgens in de herfst en winter terug te verkleuren naar gemarmerd wit-groen. Deze Kardinaalshoed is wintergroen. Een plant op stam kan in de volle grond op elke plaats in de border of in een pot op het terras of balkon gezet worden.
Een lichte snoeibeurt in het voorjaar zorgt voor extra witte scheuten in de zomer. Euonymus fortunei 'Harlequin' groeit goed in de halfschaduw of op een zonnige standplaats. De tuinplant stelt weinig eisen aan de grond, die eigenlijk alleen niet nat mag zijn. Kardinaalshoed wordt ook wel Kardinaalsmuts genoemd.

Euonymus fortunei 'Harlequin' is een groenblijvende tuinplant. Deze Kardinaalshoed wordt uiteindelijk ongeveer 100 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Euonymus fortunei 'Harlequin' - 50 cm stam | Kardinaalshoed / Kardinaalsmuts koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.