Geranium 'Dreamland'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Ooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Bleekroze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Geranium 'Dreamland' of Ooievaarsbek - Informatie:

Als u op zoek bent naar een ijzersterke en langbloeiende plant met roze bloemen komt deze Geranium zeker in aanmerking. De Geranium 'Dreamland' is een lang bloeiende vaste plant geranium met zachtroze bloemen. De uiteindelijke hoogte van de plant ligt rond de 30 tot 40 centimeter. De plant groeit als pol en dijt tijdens de zomer behoorlijk uit waardoor hij ook als bodembedekker toe te passen is. De bloei duurt van juni tot september en soms zelfs tot in oktober als het lang warm blijft. Deze ooievaarsbek sterft in de winter bovengronds af, en loopt weer uit in het voorjaar.

 

Tijdens de zomer behoeft de plant geen onderhoud. De plant kan eventueel worden teruggesnoeid mocht deze te ver uitdijen en zal dan gewoon door blijven bloeien. Deze plant wordt ook verhandeld onder de naam 'Bremdream'. Het betreft hier dezelfde plant.De Geranium 'Dreamland' | Ooievaarsbek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.