Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over kronkelhazelaar

De Kronkelhazelaar, de naam zegt het al, heeft geen enkel recht stukje stam of twijg. Hij maakt bochten in werkelijk elke willekeurige richting. Dit geeft de Kronkelhazelaar dan ook zijn unieke eigenwijze uitstraling. Zeker in de wintermaanden, als er geen blad aan de plant zit, valt de grillige vorm van het geheel extra goed op. In het vroege voorjaar krijgt de Kronkelhazelaar bloemen in de vorm van katjes. Deze vallen extra op, omdat er op dat moment nog geen blad aan de Kronkelhazelaar zit.

Kronkelhazelaar snoeien en verzorgen

De Kronkelhazelaar groeit uit tot een flinke struik van zo'n 2 a 3 meter. Het beste komt de Kronkelhazelaar tot zijn recht als hij de ruimte heeft om zich tot deze grootte te ontwikkelen. Als deze ruimte er niet is, dan kan de kronkelhazelaar prima gesnoeid worden. Als u daarmee wacht tot het Pasen is, dan heeft u tijdens deze dagen meteen een aantal mooie paastakken voor u en uw buren of familie!

Kronkelhazelaar kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Op Tuinplantenwinkel.nl worden twee verschillende soorten Kronkelhazelaar aangeboden. Het verschil tussen beide zit hem in de bladkleur. De Corylus avellana 'Contorta' heeft groene bladeren terwijl de Corylus avellana 'Red Majestic' een bordeauxrode bladkleur heeft. Beide worden aangeboden in XL-formaat, zodat er meteen na aanplant al een aardig formaat Kronkelhazelaar staat. 

Kronkelhazelaar

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.