» Heuchera 'Cherry Cola'

Heuchera 'Cherry Cola'

Product informatie

Nederlandse naam: Purperklokje
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Rood
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/20 cm

Heuchera 'Cherry Cola' of Purperklokje - Informatie:

De Heuchera 'Cherry Cola' heeft decoratieve, roodachtige bladeren. Het is een groenblijvende, polvormende groeier en daarom geschikt als bodembedekker. Met een aantal bij elkaar in de border, aan de rand of in een bloembak op het balkon of terras, haalt u een opvallende tuinplant in huis. De rode, klokvormige bloemetjes groeien tijdens de bloei in aren boven de plant uit. Het Purperklokje is een uitbundige bloeier, die mooi combineert met andere vaste planten, zoals bv. siergras. Zet deze tuinplant in een goed doorlaatbare, humusrijke, voedzame, kalkrijke, vochthoudende bodem. Als de plant in de volle zon staat, moet er bij droogte water gegeven worden. Knip in het voorjaar lelijke delen weg. Vernieuw na 3 á 4 jaar de planten; steek ze uit en plant het beste deel van de plant opnieuw. 

Heuchera 'Cherry Cola' is een half groenblijvende tuinplant. Dit Purperklokje bloeit van juli t/m augustus met rode bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 30 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.

De Heuchera 'Cherry Cola' | Purperklokje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.