» Itea virginica 'Henry's Garnet'

Itea virginica 'Henry's Garnet'

Product informatie

Nederlandse naam: Bloemwilg
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm

Itea virginica 'Henry's Garnet' of Bloemwilg - Informatie:

Itea virginica 'Henry's Garnet' is mooie tuinplant met van juli-augustus mooie, witte, langwerpige, geurende bloemen en een prachtige, rozerode herfstkleur. Itea virginica' Henry's Garnet' wordt ongeveer een meter hoog en is ook geschikt voor kleinere tuinen. De tuinplant is winterhard, de bladeren blijven redelijk lang aan de tuinplant hangen, tot zelfs in de winter bij zacht weer. Bloemwilg komt zowel solitair als in een vakbeplanting goed tot zijn recht en is te combineren met andere vaste planten.

 

Standplaats:

De Bloemwilg staat het liefst in de zon of halfschaduw, in een vochtige, goed waterdoorlatende, humusrijke bodem en stelt verder weinig eisen aan de grondsoort. 

 

Snoei en onderhoud:

Knip in voorjaar oude en uitgedroogde takken van Itea virginica 'Henry's Garnet' tot op de bodem weg, zodat nieuwe, frisse scheuten voldoende ruimte en licht krijgen.

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleend.De Itea virginica 'Henry's Garnet' | Bloemwilg koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.