Menu
Geen producten gevonden

» Hydrangea paniculata 'Wim's Red' - XL

Hydrangea paniculata 'Wim's Red' - XL

Product informatie

Nederlandse naam: Pluimhortensia
Bloeitijd: Juni -September
Bloemkleur: Wit - roze - rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 29 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/100 cm

Hydrangea paniculata 'Wim's Red' of Pluimhortensia  XL-serie - Informatie
De Hydrangea paniculata 'Wim's Red' XL is een Pluimhortensia met naar wijnrood verkleurende bloemen. Ook de stengels van deze variëteit hebben een rode kleur. Hiermee zijn ze vanaf het voorjaar al meteen fraai om te zien. Deze tuinplant bloeit zowel in de zon als in de schaduw. De bloemen kleuren van wit steeds meer door naar roze en vervolgens wijnrood. Het is dan dus ook mogelijk deze pluimhortensia achterin de border te plaatsen. De leveringshoogte is 60-100 cm.

 

Snoei en onderhoud:

Knip Hydrangea paniculata 'Wim's Red' XL elk voorjaar terug tot op 20 à 30 cm boven de grond. In de zomer bereikt de Pluimhortensia een hoogte van ongeveer 1,20 meter. Hij bloeit op de nieuwe twijgen. Als u deze tuinplant minder diep terugknipt, kan de plant ook hoger worden dan de door ons aangegeven hoogte. Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Hydrangea paniculata 'Wim's Red' - XL | Pluimhortensia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.