Menu
Geen producten gevonden

»

Hydrokorrel - 10 liter

Product informatie

Inhoud: 10 liter
Toepassing: Drainage onderin bloembakken
Hoofdbestanddelen: Gebakken kleikorrels

Hydrokorrels 10 liter - Informatie:
Hydrokorrels is voor meerdere doeleinden geschikt. Bij ons is de meest gebruikte toepassing als drainagemateriaal onderin bloembakken. Het zorgt er dan voor dat de gaten onderin de bloembakken niet dichtslibben met grond. Zo kan het water in natte periodes altijd uit de bloembak stromen, zodat de planten niet onder water komen te staan.

Hydrokorrel is ook prima geschikt als decoratiemateriaal bovenop bloembakken en natuurlijk voor gebruik bij hydrocultuur. Hydrokorrels worden ook wel kleikorrels genoemd.

Advies hoeveelheid hydrokorrel als drainage onderin bloembakken
Wij adviseren om een laag van 10 cm hydrokorrel onderin de bloembak te doen voor een perfecte afvoer van overtollig water. Belangrijk is dat er voldoende gaten (Ø 1 a 2 cm) in de bloembak zitten, zodat het water ook echt afgevoerd kan worden.De Hydrokorrel - 10 liter | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.