» Kniphofia 'Mango Popsicle'

Kniphofia 'Mango Popsicle'

Product informatie

Nederlandse naam: Vuurpijl
Bloeitijd: Augustus - Oktober
Bloemkleur: Oranje
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 70 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Kniphofia 'Mango Popsicle' of Vuurpijl of Fakkellelie - Informatie:

Kniphofia 'Mango Popsicle' bloeit van augustus tot oktober met oranje aren, die vele, buisvormige bloemetjes bevatten en hommels, bijen en vlinders aantrekken. De bloemstelen steken een stuk boven de bladeren uit, zodat er nog meer kleurenpracht is. Vuurpijl is gemakkelijk te combineren met andere vaste planten zoals Salie en Zegge. Deze tuinplant is redelijk vorstvrij en verliest in de winter zijn bladeren.

 

Standplaats:

Kniphofia 'Mango Popsicle' staat het liefst op een beschutte plaats in de volle zon in een humusrijke, vochtige, maar waterdoorlatende bodem met een voorkeur voor een zanderige grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

In de loop van het najaar sterft de tuinplant af. U kunt Vuurpijl in de wintermaanden terugknippen (eventueel de uitgebloeide aren al eerder: dit bevordert de aanmaak van nieuwe bloemen). De Kniphofia 'Mango Popsicle' kan tegen de vorst, maar bij strenge vorst, is het aan te raden om de voet van de tuinplant te bedekken met een isolerend bladerdek of eventueel een oude deken.De Kniphofia 'Mango Popsicle' | Vuurpijl koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.