Laburnum watereri 'Vossii'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Gouden regen
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm
Beschrijving

Laburnum watereri 'Vossii' of Goudenregen - Informatie:
Waar de Goudenregen zijn naam aan dankt, zult u in het voorjaar snel achterkomen! De Laburnum x watereri 'Vossii' tooit zich dan met vele, prachtig grote, goudgele bloemtrossen. Wanneer de bloesem uitgebloeid raakt, zorgt een klein zuchtje wind al voor een wolk van gouden bloemblaadjes door uw tuin. Deze variant is de beste selectie uit de Gouden regens. Hij geeft de grootste bloem. De boom blijft wat open en klein en zal daarom geen volle kroon krijgen. Het is daarmee een ideale boom voor in de kleinere tuin.

Standplaats:

Laburnum x watereri 'Vossii' en staat bij voorkeur in de zon in een vochthoudende bodem, die wat kalk mag bevatten.

 

Snoei en onderhoud:

Snoei zo weing mogelijk. In de wond kan water blijven staan, waardoor de tak gaat rotten. Verwijder in de winter, op en vorstvrije dag, alleen echt dode takken te herkennen aan een bruinzwarte bast.
 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Laburnum watereri 'Vossii' | Gouden regen koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.