Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Lagerstroemia
Bloeitijd: Augustus - Oktober
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Productcode: 17-4007
Beschrijving

Lagerstroemia indica 'Milarose' (With Love Girl) of Lagerstroemia - Informatie:

Lagerstroemia's zijn zeker nog geen ingeburgerde planten in zowel Nederland als België. Van oorsprong komt deze plant uit Mediterraanse regio's. De laatste jaren wordt er steeds vaker geëxperimenteerd met soorten die beter of goed winterhard zijn. Deze Lagerstroemia indica 'Milarose' is een nieuwe variëteit die tot -15 graden Celsius zou moeten kunnen weerstaan. Bovendien is het een erg compacte variant, want met een bescheiden hoogte van 60 centimeter is het een kleine Lagerstroemia. Eenmaal in bloei wordt je helemaal enthousiast van deze planten. De bloemtrossen hebben wat weg van een sering, alleen bloeit deze plant pas aan het einde van de zomer en in het najaar. Niet alleen de bloemen geven kleur in de herfst, ook het blad verkleurt vaak prachtig. De 'Milarose' is onderdeel van de 'Lagerstroemia indica With Love-serie' en wordt verhandeld onder de naam With Love Girl. Deze variant heeft donkerroze bloemen.

 

Standplaats:

Een zonnige en beschutte standplaats is belangrijk voor deze Lagerstroemia indica 'Milarose'. De kans op vorstschade in de winter is dan het kleinste. Mocht het toch een keer echt streng gaan vriezen, dan kunt u deze tuinplant het beste beschermen met een stuk vliesdoek of bijvoorbeeld een oude deken. 

 

Snoei en onderhoud:

Doordat deze Lagerstroemia indica 'Milarose' traaggroeiend is, is snoei nagenoeg niet nodig. Mocht er toch een keer lichte vormsnoei nodig zijn, of hebben de topjes van de tuinplant vorstschade opgelopen dan kan dit het beste in het voorjaar (maart - april) weggeknipt worden. Waarom Lagerstroemia indica 'Milarose' (With Love Girl) kopen of Lagerstroemia kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Lagerstroemia bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Lagerstroemia indica 'Milarose' (With Love Girl) aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Lagerstroemia en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Lagerstroemia indica 'Milarose' (With Love Girl) is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Lagerstroemia indica 'Milarose' (With Love Girl) op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Lagerstroemia dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Lagerstroemia indica 'Milarose' (With Love Girl), of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.