» Larix kaempferi 'Stiff Weeper' - 180 cm stam

Larix kaempferi 'Stiff Weeper' - 180 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse lork
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Geleverde stam hoogte: 180 cm

Larix kaempferi 'Stiff Weeper' of lork - Informatie
Opvallend bij de Japanse Lork - 180 cm op stam is de afhangende kroon. De Larix kaempferi 'Stiff Weeper '- 180 cm stam is een vrij smalle boom met groene naalden. In de herfst verkleuren de naalden van deze tuinplant naar geel en in de winter vallen deze af. In de lente komen er nieuwe naalden aan de afhangende takken. Na de onopvallende bloei in april vormen zich later roodbruine, bolvormige kegels. Er zijn verschillende mogelijkheden met deze tuinplant: solitair op de hoek in een border, met een paar bij elkaar of in een pot op balkon of terras.

 

Standplaats:

De beste plek is in de volle zon of halfschaduw op een droge tot vochthoudende, lichtzure, goed doorlatende grond. De Larix kaempferi 'Stiff Weeper' kan beslist niet tegen staand water of te natte grond.

 

Snoei en onderhoud:

Larix kaemferi 'Stiff Weeper' heeft nauwelijks snoei nodig. Knip alleen beschadigde en verdorde takken in het voorjaar weg. Te lange takken kunnen dan ook ingekort worden. Strooi dan meteen wat tuinturf rond de stam, voor het behoud van het zure bodemmilieu.

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.De Larix kaempferi 'Stiff Weeper' - 180 cm stam | Japanse lork koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.