Lei-conifeer 'Leylandii' - 150 - pakket 6 stuks + EXTRAS!

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lei Conifeer
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 180 cm
Afmetingen rek (b x h): 150 cm x 150 cm
Totale hoogte leiboom: 330 cm
Maximale tussenruimte: 60 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 900 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 1200 cm
Product-serie: 150-serie
Beschrijving

Lei-Cupressocyparis 'Leylandii 2001' of Lei-Conifeer 'Leylandii' - 150 - Informatie:

Deze Lei-Conifeer of Leylandcipres is kampioen in het maken van wintergroene afscheidingen. Deze groenblijvende leiboom groeit snel en mooi dicht van structuur. De kleur van de schubbladeren van de Lei-Cupressus leylandii is donker grijsgroen. De Lei-Conifeer 'Leylandii' - 150 heeft meteen al een groot rek van 1,5 x 1,5 meter en is winterhard.

 

Standplaats: 

De Lei-Conifeer 'Leylandii' - 150 staat graag op een zonnige tot beschaduwde standplaats op vrijwel alle gronden. Zelfs in slechte en moeilijk doorwortelbare grond kunnen ze gedijen. Ze zijn goed winterhard en tevens zeewind bestendig.

 

Snoei en onderhoud:

Scheer Leiconiferen als een haag midden in het groeiseizoen. Juni-juli is een aangewezen tijd hiervoor. Snoei liever niet midden in de winter omdat de snoeiwonden dan lelijk uitdrogen. 

 

Ons advies is om de rekken van de Lei-Conifeer 'Leylandii' - 150 maximaal 60 centimeter uit elkaar te plaatsen. Door de rekken van de leibomen aan elkaar te koppelen ontstaat een sterk geheel en kunt u de takken van de leibomen naar elkaar toe laten groeien. Een alternatief voor de Lei-Conifeer 'Leylandii' is de Lei-Conifeer 'Excelsa'. Deze heeft een wat groenere aanblik door de meer groene naalden. De groeisnelheid van een Lei-Conifeer 'Leylandii' is ongeveer gelijk aan die van de Lei-Conifeer 'Excelsa'.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Conifeer  klik hier!      De Lei-conifeer 'Leylandii' - 150 - pakket 6 stuks + EXTRAS! | Lei Conifeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.