Menu
Geen producten gevonden

»

Lei-Sierappel 'Evereste' - Basic - pakket 3 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Nederlandse naam: Lei Sierappel 'Evereste'
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 180 cm
Afmetingen rek (b x h): 180 cm x 110 cm
Totale hoogte leiboom: 290 cm
Maximale tussenruimte: 60 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 540 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 660 cm
Product-serie: Basic
Vruchtdragend: Siervrucht oranje rode appeltjes

Lei-Malus 'Evereste' of Lei-Sierappel - Informatie
Lei-Sierappels hebben meerdere sierwaarden. Ze bloeien in het voorjaar met de kenmerkende en overweldigende appelbloesem. In de zomer zijn de bomen groen met een fijne blad- en takkenstructuur. De vruchtjes zijn dan ook al in wording maar worden in de vroege herfst pas echt goed zichtbaar. Het blad kleurt in de herfst ook mooi af. De variëteit 'Red Sentinel' heeft rode appeltjes. Deze vruchten trekken in de winterperiode veel zangvogeltjes aan en blijven zeer lang aan de boom hangen. 

Lei-Malus komt het best tot zijn recht als hij geplant wordt ter decoratie (bloesem / vruchtjes). Voor het bieden van totale privacy is hij minder geschikt, omdat de Lei Sierappel altijd een beetje gefilterd open blijft. Lei Sierappels worden om deze reden veel toegepast in de voortuin waar het bieden van privacy vaak minder van belang is. De Lei-Sierappel is een van de leibomen uit ons uitgebreide assortiment.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Sierappel  klik hier!   De Lei-Sierappel 'Evereste' - Basic - pakket 3 stuks + EXTRA'S! | Lei Sierappel 'Evereste' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.