U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Lei-Sierappel 'Evereste' - Small - pakket 3 stuks + EXTRA'S! | Lei Sierappel 'Evereste' | Tuinplantenwinkel.nl

Lei-Sierappel 'Evereste' - Small - pakket 3 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lei Sierappel 'Evereste'
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 120 cm
Afmetingen rek (b x h): 120 x 90 cm
Totale hoogte leiboom: 210 cm
Product-serie: Small
Beschrijving

Lei-Malus 'Evereste' of Lei-Sierappel - Informatie:
Lei-Sierappels hebben meerdere sierwaarden. Ze bloeien in het voorjaar met de kenmerkende en overweldigende appelbloesem. In de zomer zijn de bomen groen met een fijne blad- en takkenstructuur. De vruchtjes zijn dan ook al in wording maar worden in de vroege herfst pas echt goed zichtbaar. Het blad kleurt in de herfst ook mooi af. De variëteit 'Evereste' heeft oranje/rode appeltjes. Deze vruchten trekken in de winterperiode veel vogeltjes aan en blijven zeer lang aan de boom hangen. 

De kleinere leibomen uit de Small-serie komen het beste tot hun recht in bijvoorbeeld de voortuin, om de 'kijk' in het huis weg te nemen, of tegen de schutting. Tegen de schutting breekt het de eentonige afscherming. Deze Lei-Sierappel 'Evereste' is hier uitermate goed geschikt voor. Met zijn bloesem in het voorjaar en vruchtjes vanaf eind zomer t/m eind winter is er altijd iets van kleur te vinden aan deze leiboompjes.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie! 

 

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Sierappel  klik hier!De Lei-Sierappel 'Evereste' - Small - pakket 3 stuks + EXTRA'S! | Lei Sierappel 'Evereste' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.