Lonicera fragrantissima

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Struikkamperfoelie
Bloeitijd: Januari - Maart
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Beschrijving

Lonicera fragrantissima of Struikkamperfoelie - Informatie:

Lonicera fragrantissima is in tegenstelling tot andere kamperfoelie soorten geen klimplant maar een vrij losse, bolvormige struik. Deze tuinplant is geschikt als solitair. Na tien jaar is de Struikkamperfoelie ongeveer 1,50 m. De bloei vindt plaats in de winterperiode van december tot maart. Als de bloei door bevriezing wat beschadigd wordt, dan volgt vanzelf herstel wanneer de temperatuur weer hoger dan 5 graden wordt. De bloemen van Lonicera fragrantissima zijn klein, roomwit en ruiken heerlijk. In juni verschijnen er een paar rode bessen. Daarom trekt de struik vogels en insecten aan.

 

Standplaats:

Kies voor deze tuinplant een standplaats in de zon of halfschaduw. Aan de grondsoort worden geen eisen gesteld, maar maak bij het planten de grond wel goed los. Geef de Struikkamperfoelie wat ruimte en laat hem verder met rust. Plaats hem achterin de tuin en let op dat de winterkamperfoelie vaak breder wordt dan hoog.

 

Onderhoud en snoei:

De Struikkamperfoelie hoeft niet gesnoeid te worden, enkel dode takken wegknippen; snoei na de bloei om de vorm te corrigeren. De Lonicera fragrantissima | Struikkamperfoelie koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.