Magnolia 'Kobus'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Ja (soms)
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Beschrijving

Magnolia 'Kobus' of Beverboom - Informatie:
Iedereen kent de Magnolia als (meerstammige) grote heester. Maar wist u ook dat er Magnolia's zijn die boomvormend zijn? Deze 'Kobus' is er zo eentje. In het vroege voorjaar tooit de Beverboom de blauwe hemel wit met zijn vele, prachtige, stervormige bloemen. Deze bloemen komen al aan de boom voordat hij blad krijgt. Hierdoor is de tuinplant tijdens de bloeiperiode een echte eyecatcher! Magnolia's worden ook wel eens tulpenboom genoemd. Dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. 

Standplaats:

Magnolia 'Kobus' staat bij voorkeur in de zon in een humusrijke, vochthoudende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort, als hij maar niet te kalkrijk is.

 

Snoei en onderhoud:

Het is aan te bevelen de Beverboom niet of zo weinig mogelijk te snoeien. Het zachte hout kan bij de wond gemakkelijk gaan rotten. Knip na de bloei eventueel verdroogde takken weg.
 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Magnolia 'Kobus' | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.