Magnolia 'Spectrum'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Beschrijving

Magnolia 'Spectrum' of Beverboom - Informatie:

Iedereen kent de Magnolia als (meerstammige) grote heester. Maar wist u ook dat er boomvormende magnolia's zijn? Magnolia 'Spectrum' is er zo eentje. In het vroege voorjaar tooit de Beverboom de blauwe hemel felroze met zijn prachtige, grote bloemen, die al aan de boom komen voordat hij blad krijgt. Hierdoor is de tuinplant tijdens de bloeiperiode een echte eyecatcher! De bladeren van de Beverboom zijn vrij groot. Magnolia's worden ook wel eens tulpenboom genoemd. Dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. 
 

Standplaats:

Magnolia 'Spectrum' staat bij voorkeur in de zon in een vochthoudende, humusrijke bodem.

 

Snoei en onderhoud:

Snoei de Beverboom niet of zo weinig mogelijk. Het zachte hout kan bij de wond gemakkelijk gaan rotten. Knip na de bloei eventueel verdroogde takken weg.
 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Magnolia 'Spectrum' | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.