Magnolia stellata 'Royal Star' - hoogstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Stermagnolia
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 350 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 39 cm
Beschrijving

Magnolia stellata 'Royal Star' of Stermagnolia - Informatie:

De Stermagnolia is een compactere magnoliasoort; deze wordt als struik zo'n 2 meter hoog. De vorm is vrij uniek, een mooie, rechte stam met daarboven de struik, een kleine boom voor kleinere tuinen. In april verschijnen rijkelijk de prachtige, witte, stervormige bloemen op de kale takken. Voordat de bloemen verschijnen geven de zachte, viltige en grijskleurige knoppen ook al wat sierwaarde. 

 

Standplaats:

Magnolia stellata 'Royal Star' staat graag wat beschutter in de winter in verband met de kans op het bevriezen van de knoppen. Verder staat de tuinplant graag op een voedzame bodem in de zon of halfschaduw. Gebruik bij het planten van deze kleine boom wat aanplantgrond.

 

Snoei en onderhoud:

Wilt u de Magnolia stellata 'Royal Star' extra compact houden, dan kunt u deze na de bloei snoeien, maar doe dit alleen indien noodzakelijk met oude, uitgedroogde takken of vormverstorende twijgen. Strooi daarna wat koemestkorrels rond de stam. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Magnolia stellata 'Royal Star' - hoogstam | Stermagnolia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.