Magnolia 'Goldstar'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Juli
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 29 cm
Beschrijving

Magnolia 'Goldstar' of Beverboom

Magnolia 'Goldstar' is een variant, die met een bronskleurig blad uitloopt, dat later in de zomer groen kleurt. In de herfst kleuren de bladeren van de tuinplant opnieuw brons-rood af. De Beverboom heeft gele bloemen. Magnolia 'Goldstar' komt goed tot zijn recht als solitair in een grotere border, maar is zeker ook geschikt voor een kleinere ruimte in combinatie met laag blijvende vaste planten. Magnolia's worden ook wel eens tulpenboom genoemd. Dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas.

 

Standplaats Magnolia 'Goldstar'

Magnolia 'Goldstar' staat bij voorkeur in de zon in een vochtige, goed doorlaatbare bodem. Verder worden er geen eisen aan de grond gesteld.

 

Magnolia 'Goldstar' snoeien en onderhouden

Magnolia 'Goldstar' heeft van nature een mooie vorm en is daarom onderhoudsarm. Licht snoeien kan in de zomer na de bloei.De Magnolia 'Goldstar' | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.