» Magnolia 'Goldstar'

Magnolia 'Goldstar'

Product informatie

Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Juli
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 29 cm

Magnolia 'Goldstar' of Beverboom - Informatie:

De Magnolia 'Goldstar' is een variant die met een bronskleurig blad uitloopt, dat later in de zomer groen kleurt. In de herfst kleuren de bladeren van deze tuinplant opnieuw brons-rood af. De Beverboom heeft gele bloemen. Deze Magnolia 'Goldstar' komt goed tot zijn recht als solitair in een grotere border, maar is zeker ook geschikt voor een kleinere ruimte in combinatie met laag blijvende vaste planten. Magnolia's worden ook wel eens tulpenboom genoemd. Dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. De Magnolia 'Goldstar' staat bij voorkeur op een vochtige, goed doorlaatbare bodem. Verder worden er geen eisen aan de grond gesteld. Snoeien van deze tuinplant is niet nodig, maar licht snoeien kan in de zomer om hem in vorm te houden.

Magnolia 'Goldstar' is een bladverliezende tuinplant. Deze Beverboom bloeit van april t/m juli met gele bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 300 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.De Magnolia 'Goldstar' | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.