Malus domestica 'Delcorf' - oude laagstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm
Door ons geleverde hoogte: 220/240 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend (matig), Elstar
Pluktijd: September - Oktober
Beschrijving

Malus domestica 'Delcorf' - oude laagstam of Oude appelboom - Informatie:

Een sappig en aromatische appel met zoetzure smaak. Van deze oude appelboom plukt u vaak letterlijk snel de vruchten. De boom heeft een tijdje dienst gedaan als productieboom op een gaard, maar kan nog jarenlang mee bij u in de tuin. De boom is al die tijd in model gesnoeid en heeft een compact uiterlijk. Door de nieuwe scheuten ieder jaar kort terug te snoeien blijft de boom in model en neemt deze niet veel plek in beslag.

 

Standplaats:

Geef deze appelboom een plekje in de zon voor het beste resultaat. U kunt de boom in de tuin plaatsen, maar ook in een pot.

 

Snoei en onderhoud:

De boom is al jarenlang gesnoeid en heeft een mooie compacte vorm. Snoei de nieuwe scheuten jaarlijks terug, maar laat een deel van de takjes staan zodat hier in de jaren die volgen bloemhout kan ontstaan. Als er teveel takjes bij elkaar komen te staan kunt u een deel van de takken wegsnoeien. Dit zorgt voor een luchtigere boom wat de rijping van de appels ten goede komt.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Malus domestica 'Delcorf' - oude laagstam | Handappel koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment.

 

De bij het product gemelde periode waarbinnen de planten verkrijgbaar zijn kan afwijken. Getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.