» Malus domestica 'Familieboom'

Malus domestica 'Familieboom'

Product informatie

Nederlandse naam: Familieboom appel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 18x18 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend (soorten bestuiven elkaar)
Pluktijd: September - Oktober

Malus domestica 'Familieboom' of Appelboom - Informatie:
Deze appelboom is wel heel bijzonder. Niet één maar vijf verschillende appelrassen zijn in deze uitvoering op één boom geënt. De rassen bestuiven elkaar, zodat u meteen een hogere kans hebt op appels aan de boom. Door de verschillende rassen kunt u over een langere periode appels plukken en genieten van meerdere smaken. Zo kan iedereen zijn of haar favoriet kiezen en eten. Zet deze appelboom op een plek in de zon of halfschaduw voor de lekkerste vruchten.

Standplaats:

Malus domestica 'Familieboom' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, niet te zure, waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:
Snoei is voor het behoud van deze familieboom belangrijk. Niet alle appelrassen groeien even hard waardoor alleen de sterkste rassen zonder te snoeien zouden overleven en de minder hard groeiende (zwakste) rassen het loodje zouden leggen. Door te snoeien zorgt u voor een egale en gelijkmatige groei van de rassen. Het snoeien van een appelboom kan in de zomer of winter. 

Een jaarlijkse kalkgift en bemesting met een organische meststof zorgt voor een gezonde groei en minder kans op ziekten en plagen zoals luizen.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus domestica 'Familieboom' | Familieboom appel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.