Malus domestica 'Gala' - mini

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 18x18 cm
Bestuivers: Niet zelfbestuivend, Elstar, Gravenstein, Idared, James Grieve, Laxton Superb
Pluktijd: Oktober
Geleverde stam hoogte: 40 - 50 cm
Beschrijving

Malus domestica 'Gala' - patio of mini Handappel 'Gala'

Deze mini variant van de appelboom is op een traaggroeiende onderstam geënt. Dit betekent dat Malus domestica 'Gala' - mini langzaam groeit, dus laag blijft, en tevens prima vruchten draagt! Mini fruit is daardoor prima geschikt op plekken waar niet zoveel ruimte is voor een grote fruitboom en kan in een bloembak uw terras of balkon opfleuren en jarenlang voorzien van de nodige vruchten! De vruchten van Malus domestica 'Gala' - mini fruitboom zijn middelgroot en zachtzuur van smaak.

 

Standplaats Malus domestica 'Gala'

Al het fruit, dus ook de Handappel 'Gala', rijpt het beste in de zon. Geef deze fruitboom daarom een zo zonnig mogelijk plekje. 

 

Malus domestica 'Gala' snoeien en onderhouden

Doordat Malus domestica 'Gala' - mini slechts langzaam groeit, is snoei (bijna) niet nodig. Eventuele snoei kan het best in de winter op een vorstvrije dag. Knip oude en vormverstorende takken helemaal weg, zodat de tuinplant een meer open structuur krijgt.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus domestica 'Gala' - mini | Handappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.