Malus domestica 'Schone van Boskoop' - hoogstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 35 cm
Bestuivers: Niet zelfbestuivend, Braeburn, Discovery, James Grieve
Pluktijd: September
Geleverde stam hoogte: 180 cm
Beschrijving

Malus domestica 'Schone van Boskoop' of Moesappel 'Schone van Boskoop' - Informatie:
Deze hoogstam appelboom zal uiteindelijk uitgroeien tot een echte boom. Geef de Malus domestica 'Schone van Boskoop' de ruimte die hij nodig heeft om zich te ontwikkelen. Een hoogstam fruitboom kan in het gazon of in een border geplant worden. Doordat de takken hoog beginnen kunt u onder de boom doorlopen maar heeft u wel een ladder nodig om het fruit te plukken. U kunt de vruchten ook rapen. Al het fruit, dus ook de appel, rijpt het beste in de zon. Geef deze fruitboom daarom een zo zonnig mogelijk plekje in uw tuin. Moesappel 'Schone van Boskoop' heeft een geel/groene vrucht die verkleurend naar het rode toe als hij afrijpt en is heeft een zacht zure smaak. Ook leuk om toe te passen in een fruit- of groentetuin.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien van de appelboom kan het beste in de winter gebeuren. Zorg uiteindelijk voor een open boom met een aantal hoofdtakken, vanwaaruit de zijtakken komen. Snoei elk jaar in de winter de lange, dunne scheuten van deze tuinplant weg tot op 10 cm vanaf een dikkere, houtige tak. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus domestica 'Schone van Boskoop' - hoogstam | Handappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.