Malus 'Golden Hornet' - struik

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Sierappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 26 cm
Beschrijving

Malus 'Golden Hornet' of Sierappel 'Golden Hornet'

Dit is de struikvorm van de alom bekende Sierappel. Malus 'Golden Hornet' heeft door het jaar heen veel te bieden. De tuinplant luidt het voorjaar in met een uitbundige bloei met roze-witte bloemen, waarna er vele, kleine appeltjes verschijnen. Deze appeltjes blijven tot ver in de winter aan de boom hangen. De Malus 'Golden Hornet' krijgt geelkleurige vruchten. Ze zijn wat zachter van structuur dan de andere sierappeltjes, waardoor deze soort als eerste door de vogels opgegeten wordt. Ook blijven ze hierdoor minder lang goed als u ze ter decoratie in huis wilt gebruiken. Sierappel 'Golden Hornet' verdraagt snoei prima. Hierdoor is de tuinplant goed in model te houden en kan hij ook op het kleinste plekje staan.

 

Standplaats Malus 'Golden Hornet'

Sierappel 'Golden Hornet' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een vochthoudende, maar waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Malus 'Golden Hornet' snoeien en onderhouden

Malus 'Golden Hornet' verdraagt snoei prima. Hierdoor is de tuinplant goed in model te houden en kan hij ook op het kleinste plekje staan. In de winter is snoei gemakkelijker, omdat de vorm van de struik beter zichtbaar is. Verwijder dan oude en kruisende takken. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie! De Malus 'Golden Hornet' - struik | Sierappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.