Menu
Geen producten gevonden

»

Nandina domestica 'Magical Sunrise'

Product informatie

Nederlandse naam: Hemelse bamboe / Schijnbamboe
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Brons
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 70 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/25 cm

Nandina domestica 'Magical Sunrise' of Hemelse bamboe of Schijnbamboe - Informatie:

Schijnbamboe of Hemelse bamboe zijn de Nederlandse benamingen voor deze heester. De plant is niet eens nauw verwant aan bamboe maar wat betreft uiterlijk heeft ze er wel wat van weg. Laat u dus niet op het verkeerde been zetten.

 

Nandina domestica 'Magical Sunrise' is een laagblijvende variant van de Nandina. Daardoor is deze tuinplant geschikt voor de kleinere border, maar deze plant staat ook  prachtig als solitair in bloembakken op uw terras. Zet hem wel op een beschutte plaats uit de oostenwind. De bladeren van Nandina domestica 'Magical Sunrise' verkleuren naar warme, zalmoranje tinten in de herfst en winter. Bloeien doet deze cultivar nauwelijks; het zijn vooral de prachtige bladverkleuring die ervoor zorgen dat deze plant een waar sieraad is voor uw tuin.

 

Snoei en onderhoud

De Nandina is een erg gemakkelijke tuinplant die niet gesnoeid hoeft te worden. U kunt de nandina indien nodig gerust snoeien. Dit kan dan het beste aan het einde van de winter. Snoei de nandina terug tot een gewenste hoogte en de plant zal in de lente en zomer weer volop uitgroeien. Bemesting is niet nodig. Geef deze plant eens in de twee jaar wat tuinturf. De turf strooit u uit rondom de voet van de plant.

 

Nandina domestica 'Magical Sunrise' is een groenblijvende tuinplant. Deze Hemelse bamboe of Schijnbamboe geeft nauwelijks tot geen bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 60 tot 80 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon / halfschaduw.De Nandina domestica 'Magical Sunrise' | Hemelse bamboe / Schijnbamboe koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.