» Nandina domestica 'Magical Sunrise'

Nandina domestica 'Magical Sunrise'

Product informatie

Nederlandse naam: Hemelse bamboe / Schijnbamboe
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Brons
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 70 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/25 cm

Nandina domestica 'Magical Sunrise' of Hemelse bamboe of Schijnbamboe - Informatie:

Nandina domestica 'Magical Sunrise' is een laagblijvende variant van de Nandina. De bladeren verkleuren naar warme, zalmoranje tinten in de herfst en winter. Bloeien doet deze cultivar nauwelijks; het is vooral de prachtige bladverkleuring, die ervoor zorgt dat deze tuinplant een waar sieraad is voor uw border. Schijnbamboe of Hemelse bamboe zijn de Nederlandse benamingen voor deze heester. De plant is niet eens nauw verwant aan bamboe maar wat betreft uiterlijk heeft ze er wel wat van weg. Laat u dus niet op het verkeerde been zetten.

 

Standplaats:

Nandina domestica 'Magical Sunrise' is geschikt voor de kleinere border, maar deze tuinplant staat ook  prachtig als solitair in bloembakken op uw terras. Zet hem wel op een beschutte plaats uit de oostenwind in de zon of halfschaduw. Hemelse bamboe staat het liefst in een zurige, humusrijke bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud

Nandina domestica 'Magical Sunrise' is een erg gemakkelijke tuinplant die niet gesnoeid hoeft te worden. U kunt de Schijnbamboe, indien nodig, gerust snoeien. Dit kan dan het beste aan het einde van de winter. Snoei de Hemelse bamboe terug tot de gewenste hoogte en de tuinplant zal in de lente en zomer weer volop uitgroeien. Bemesting is niet nodig. Geef deze plant eens in de twee jaar wat tuinturf rond de voet.De Nandina domestica 'Magical Sunrise' | Hemelse bamboe / Schijnbamboe koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.