Pennisetum orientale

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lampenpoetsersgras
Bloeitijd: Juli - Oktober
Bloemkleur: Bruin/roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 70 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Pennisetum orientale of Lampenpoetsersgras

Pennisetum orientale is een siergras dat een hoogte van 70 cm kan bereiken. In de maanden juni tot oktober bloeit Pennisetum orientale met zachtbruine tot roze bloemaren. In de herfst krijgt het blad van de Pennisetum orientale een mooie verkleuring.

Standplaats Pennisetum orientale

Pennisetum orientale prefereert een goed waterdoorlatende bodem en een zonnige standplaats. Het beste plant u deze tuinplant wat beschutter op niet te natte gronden. Als de plant natter en meer in de wind staat, is deze namelijk wat gevoeliger.

Pennisetum orientale snoeien en onderhouden

De uitgebloeide halmen van dit lampenpoetsersgras kunt u in maart afknippen. Omdat Pennisetum orientale een sterk siergras is, is verder onderhoud niet noodzakelijk. Na verloop van tijd zal de pol van deze Pennisetum orientale groter worden en kunt u ervoor kiezen om deze uit te graven en te splitsen.De Pennisetum orientale | Lampenpoetsersgras koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.