» Philadelphus 'Bouquet Blanc'

Philadelphus 'Bouquet Blanc'

Product informatie

Nederlandse naam: Boerenjasmijn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm

Philadelphus 'Bouquet Blanc' of Boerenjasmijn - Informatie:

De naam van deze Boerenjasmijn verklapt al een beetje de reden waarvoor deze tuinplant een plekje in vele borders krijgt. In het late voorjaar kleurt de gehele plant prachtig wit door de vele dubbelbloemige, gevulde bloemen; inderdaad als een wit boeket..! De Philadelphus 'Bouquet Blanc' is een sterke bladverliezende heester.

 

Standplaats:

Bij voorkeur staat deze plant op een plek in de zon of halfschaduw. Ook in de schaduw zal deze Boerenjasmijn goed groeien, maar geeft dan wel minder bloemen. De Philadelphus 'Bouquet Blanc' stelt niet veel eisen aan de bodem, zolang het maar niet te droog is. Geef bij warm en droog weer dus voldoende extra water aan de plant. Vanwege de vrij oppervlakkige wortelgroei, kan de plant eerder uitdrogen dan gedacht. 

 

Snoei en onderhoud:

Jaarlijs snoeien van deze tuinplant is niet noodzakelijk. Wanneer er verjongingssnoei nodig is, knip dan oude takken tot aan de grond weg. Om te voorkomen dat de Boerenjasmijn te groot wordt, kan na de bloei gesnoeid worden. Snoei dan de jongste scheuten tot maximaal 50 procent terug.De Philadelphus 'Bouquet Blanc' | Boerenjasmijn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.