» Photinia fraseri 'Red Robin' - 180 cm stam

Photinia fraseri 'Red Robin' - 180 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Glansmispel
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen-rood
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Geleverde stam hoogte: 180-190 cm

Photinia fraseri 'Red Robin' of Glansmispel - Informatie
Photinia fraseri 'Red Robin' is een mooie, bladhoudende tuinplant. De nieuwe bladeren lopen rood uit en verkleuren later naar groen. In het voorjaar krijgt de Photinia schermvormige, witte bloemen gevolgd door blauwe tot zwarte bessen. De Glansmispel heeft mooi glanzend blad, vandaar ook zijn naam.

 

Onderhoud en snoei:

Dit boompje is goed te snoeien; hierdoor is hij prima in model te houden en geschikt voor de kleinere tuin. Wij raden u aan om in het vroege voorjaar te snoeien, bij voorkeur eind maart. Als de Glansmispel vorstschade heeft opgelopen, kunt de plant tot op het oude hout terugsnoeien. Geef deze tuinplant bij voorkeur een beschutte standplaats;kan zowel in de zon als schaduw staan. Elke goede tuingrond is geschikt. Bij het aanplanten graag wat tuinturf gebruiken. Bemesting is niet nodig.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Photinia fraseri 'Red Robin' - 180 cm stam | Glansmispel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.