Pinus nigra subsp. nigra 175/200 - Excellent

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Oostenrijkse den
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 60 cm
Door ons geleverde hoogte: 175/200 cm
Beschrijving

Pinus nigra subsp. nigra of Oostenrijkse den - Informatie:
De Pinus nigra subsp. nigra 175/200 - Excellent is een goed winterharde tuinplant, die vaak wordt aangeplant als solitair in tuinen en parken. Vanwege de windbestendigheid van de Oostenrijkse den, functioneert hij ook uitstekend als natuurlijk windscherm. De Pinus nigra subsp. nigra houdt tot op lage hoogte takken, met glanzende, stijve, donkergroene naalden. Deze tuinplant heeft eerst een piramidale vorm, maar groeit later breder uit en krijgt dan een zwartgrijze schors met diepe groeven. De kegels van de Oosterijkse den zijn geelbruin. De Pinus nigra subsp. nigra 175/200 - Excellent geeft de voorkeur aan een standplaats in de zon of halfschaduw in een een goed waterdoorlatende bodem. Snoei alleen als u de compacte vorm wilt behouden na de groei op een bewolkte dag tussen juni en september. 
De Pinus nigra subsp. nigra 175/200 - Excellent | Oostenrijkse den koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.