» Pinus parviflora 'Ryu-ju' - bonsai - Excellent

Pinus parviflora 'Ryu-ju' - bonsai - Excellent

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse witte den
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Grijs/groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 125 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 47 cm
Door ons geleverde hoogte: 100/125 cm

Pinus parviflora 'Ryu-ju' - bonsai of Japanse witte den - Informatie:

In de Excellent-serie wordt Pinus parviflora 'Ryu-ju' in een bonsai-vorm gekweekt. Dit gebeurt door zorgvuldig leiden en snoeien van de naaldboom. De gemodelleerde vorm van de tuinplant staat daardoor vast. De Japanse Witte den is groenblijvend. Opvallend aan deze variant is de compacte groeiwijze en de korte grijsgroene naalden die gedraaid aan de twijgen zitten. Als u Pinus parviflora 'Ryu-ju' een prominente plek in de zon of halfschaduw geeft, zal het een blikvanger in de tuin zijn. De tuinplant groeit het beste in goede tuingrond. Zorg voor een goede doorlaatbaarheid van de bodem bij het planten. Af en toe wat mest geven en bij droogte water.

 

Om de karakteristieke bonsai-vorm te behouden moet de tuinplant tijdens de groei-periode geknipt worden. Beste gebruikt u daarvoor een kleine heggen- of snoeischaar. Nieuwe takjes kunt u wegknippen of zelf in een gewenste vorm buigen en tijdelijk vastzetten met stokjes en bindtouw. Liefst niet met gewoon touw en zeker niet te strak, want dat belemmert de groei. Snoei als het niet te warm en te zonnig is, liefst bij bewolkt weer.De Pinus parviflora 'Ryu-ju' - bonsai - Excellent | Japanse witte den koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.