» Pinus parviflora 'Tempelhof' 125/150 - Excellent

Pinus parviflora 'Tempelhof' 125/150 - Excellent

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse witte den
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Grijs/groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm
Door ons geleverde hoogte: 125/150 cm

Pinus parviflora 'Tempelhof' of Japanse witte den - Informatie:
Pinus parviflora 'Tempelhof' uit de Excellent-serie is een met zorg gekweekte den, die wij in een pot met Ø 50 cm leveren. Met  een hoogte van minimaal 125 cm heeft u direct al een aardige boom in de tuin. Het een zeer winterharde den. De Japanse witte den is groenblijvend. Met de fijne grijsgroene (blauwachtige) naalden, zijn paarsbruine schors en paarsrode/bruine dennenappels zorgt deze tuinplant voor een kleurrijk accent in de wintertuin. Pinus parviflora 'Tempelhof' groeit langzaam, na 10 jaar is de hoogte rond de 250 cm. Uiteindelijk kan deze volgroeide den wel 10 m worden. Geef de Japanse den daarom een ruime lichte standplaats in de zon of halfschaduw. In elke licht zure bodem, die goed doorlatend is zal deze tuinplant goed groeien. 

Gebruik turf bij het aanplanten. Zijn kegelvormige groeiwijze is los en wat grillig. Snoeien is niet echt nodig. Wilt u toch wat aan de vorm veranderen, snoei dan met beleid. Vermijd dubbele kopscheuten; snoei een tweede harttak dan weg. U kunt in de periode tussen juni tot en met september snoeien. Doe dit altijd op een bewolkte dag.
De Pinus parviflora 'Tempelhof' 125/150 - Excellent | Japanse witte den koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.