» Prunus avium 'Kordia' - halfstam

Prunus avium 'Kordia' - halfstam

Product informatie

Nederlandse naam: Vleeskers
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 4 tot 6 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 26 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Regina
Pluktijd: Juli
Geleverde stam hoogte: 120 cm

Prunus avium 'Kordia' of Kers 'Kordia' halfstam - Informatie:

Prunus avium 'Kordia' is een heerlijk zoete kers met veel vruchtvlees. Hij komt voort uit de 'Hedelfinger' en kan gezien worden als een verbeterde versie hiervan. Deze kers is deels zelf-bestuivend maar draagt nog beter met een Regina in de buurt. Ook bekend onder de naam Attika.

Deze halfstam kersenboom zal uiteindelijk uitgroeien tot een flinke boom. Geef Kers 'Kordia' de ruimte die hij nodig heeft om zich te ontwikkelen. Al het fruit, dus ook de kers, rijpt het beste in de zon. Geef deze tuinplant daarom een zo zonnig mogelijk plekje in uw tuin. Prunus avium 'Kordia' heeft in juli grote, rode vruchten. Ook leuk om te gebruiken in een fruit- of groentetuin.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien van de kersenboom moet in de zomer gebeuren. Zorg uiteindelijk voor een open boom met een aantal hoofdtakken, vanwaaruit de zijtakken komen. Snoei elk jaar in de zomer de lange, dunne scheuten van Prunus avium 'Kordia'weg tot op 10 cm vanaf een dikkere, houtige tak. Zo wordt voorkomen dat de fruitboom een te dichte kroon krijgt.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Prunus avium 'Kordia' - halfstam | Vleeskers koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.