U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Prunus 'Pandora' - meerstammig | Sierkers | Tuinplantenwinkel.nl

Prunus 'Pandora' - meerstammig

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Sierkers
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Wit - roze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 42 cm
Door ons geleverde hoogte: 200/250 cm
Beschrijving

Prunus 'Pandora' of Sierkers - Informatie::

De meerstammige Prunus ‘Pandora’ is een prachtige sierboom voor in uw tuin. In april bloeit de Sierkers rijkelijk met kleine wit/roze bloemen, voordat het blad aan de tuinplant is verschenen. De lichtgeurende bloemen hebben een doorsnede van ongeveer 3 cm. Het langwerpige, slanke blad, dat eerst bruin/brons van kleur is, zal later groen verkleuren. Ook in de herfst zorgt deze Prunus 'Pandora' voor een opvallend kleurenspektakel. Het blad krijgt dan oranje- en roodtinten, waarna het van de boom zal vallen. Deze meerstammige boom wordt meestal als solitair toegepast en is een echte blikvanger voor in uw tuin.

 

Standplaats:

De Prunus ‘Pandora’ staat bij voorkeur op een licht vochtige, goed waterdoorlatende bodem in de zon of halfschaduw.

 

Snoei en onderhoud:

Het snoeien van de Sierkers is niet noodzakelijk. Mocht u oude, dode of vormverstorende takken willen verwijderen, doe dit dan bij voorkeur in het voorjaar na dde bloei.

 

De meerstammige Prunus 'Pandora' is een bladverliezende tuinplant. Deze Sierkers bloeit in april met wit/roze bloemen die licht geuren. De plant wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Prunus 'Pandora' - meerstammig | Sierkers koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.