» Pyrus communis 'Conference' - halfstam lei-vorm

Pyrus communis 'Conference' - halfstam lei-vorm

Product informatie

Nederlandse naam: Handpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Door ons geleverde potmaat: Ø 27 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Doyenne du Comice, Gieser Wildeman
Pluktijd: September
Geleverde stam hoogte: +/- 110/120
Afmetingen rek (b x h): 120 x 90 cm
Totale hoogte leiboom: 195 cm

Pyrus communis 'Conference' of Lei-Peer 'Conference' - Informatie
Pyrus communis 'Conference' - halfstam lei-vorm is geschikt voor elke tuin. Zeker als er in de tuin onvoldoende plaats is voor een volle boom, is dit een mooie oplossing. De halfstam lei-vorm van Pyrus communis 'Conference' kan tegen een muur of schutting geplaatst worden. Maar deze tuinplant kan ook, in combinatie met andere vaste planten in een smalle border aangeplant worden. In de volle zon krijgt deze Lei-Peer 'Conference'  de meeste bloesem en rijpen de vruchten het beste. In april-mei kleurt de witte bloesem en het groene blad de tuin en in september kunnen de heerlijke, zoete peren geoogst worden. 

Snoei en onderhoud:

Om de lei-vorm van de halfstam van Pyrus communis 'Conference' te behouden, moet er gesnoeid worden. Dit kan het beste in de winter. De takken van Lei-Peer worden horizontaal geleid langs het boomrek. Takken die zich buiten het rek gaan vormen, moeten worden afgeknipt. Lange scheuten snoeit u  tot op 10 cm van de  hoofdtak terug. Hieruit groeien nieuwe takken waaraan in het volgende jaar bloesem en peren komen.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Peer klik hier!De Pyrus communis 'Conference' - halfstam lei-vorm | Handpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.