» Rhaphiolepsis indica 'Pink Cloud'

Rhaphiolepsis indica 'Pink Cloud'

Product informatie

Nederlandse naam: Indische haagdoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Door ons geleverde hoogte: 20 cm

Rhaphiolepsis indica 'Pink Cloud' of Indische haagdoorn - Informatie:
De Indische Haagdoorn is een wintergroen heestertje dat in het voorjaar met witroze, geurende bloemen bloeit. Na de bloei komen er donkerblauwe vruchten aan de plant. Het is een compact groeiende tuinplant die weinig snoei nodig heeft. Wordt hij toch te groot, knip de Rhaphiolepsis indica 'Pink Cloud' dan na de bloei wat terug. Bij strenge vorst beschermen tegen de kou door er bijvoorbeeld een oude deken overheen te leggen. Deze tuinplant is heel geschikt als kuipplant op uw terras of balkon. In de volle grond, staat de Indische haagdoorn bij voorkeur op een zonnige standplaats in een goed doorlaatbare,  zure, niet te natte bodem. Gebruik wat turf of aanplantaarde bij het planten.

Rhaphiolepsis indica 'Pink Cloud' is een groenblijvende tuinplant. Deze Indische haagdoorn bloeit van mei t/m juni met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 100 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.De Rhaphiolepsis indica 'Pink Cloud' | Indische haagdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.