Rosa 'Amber Nectar'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Bodembedekkende roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Abrikoos
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 11x11 cm - 2liter
Beschrijving

Rosa 'Amber Nectar' of Bodembedekkende roos / Miniatuurroos - Informatie
De struikroos 'Amber Nectar' is miniatuurroos met een bijzondere oranje-gele bloem. De Rosa 'Amber Nectar' is een zogenaamde miniatuurroos of patioroos. De groei is compact en bossig wat deze struikroos geschikt maakt als bodembedekker. De bloemen verschijnen van juni tot aan oktober. Deze roos groeit uit tot ongeveer 50 centimeter hoogte. U hoeft deze roos door het jaar niet continue te snoeien omdat de roos uit zichzelf nieuwe knoppen blijft aanmaken. In het voorjaar knipt u de 'Amber Nectar' het beste terug tot 15 centimeter hoogte.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Amber Nectar' klik hier! De Rosa 'Amber Nectar' | Bodembedekkende roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.