» Rosa 'Blue for You'

Rosa 'Blue for You'

Product informatie

Nederlandse naam: Trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Violet
Geurend: Lichtgeurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Blue for You' of Trosroos - Informatie
De Rosa 'Blue for You' is een vrij nieuwe roos met een bijzondere lila bloemkleur. De bloemen staan fraai bijeen in trossen aan stevige vrij korte stelen. De struik is rijk vertakt en groeit mooi bossig. Daarnaast is de roos zeer resistent tegen ziektes. Afhankelijk van het weer geuren de rozen heerlijk of juist helemaal niet. De Rosa 'Blue For You' is een doorbloeiende struikroos die bloeit van juni tot aan oktober. Snoei deze roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter. Deze trosroos behaalt een hoogte van ongeveer 80 centimeter. Knip de uitgebloeide trossen weg zodat de roos makkelijk nieuwe scheuten ontwikkeld met nieuwe bloemen. De struikroos 'Blue for You' is een gezonde rozensoort uit de selectie van de veredelaar Fryer (Fryerroos / Fryerrozen). Een synoniem voor deze roos is de Rosa 'Pacific Dream' en Rosa 'Pejambu'.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Blue for You' klik hier!De Rosa 'Blue for You' | Trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.