» Rosa 'Gebrüder Grimm'

Rosa 'Gebrüder Grimm'

Product informatie

Nederlandse naam: Trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Oranje/rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Gebrüder Grimm' of Trosroos - Informatie:
De Rosa 'Gebrüder Grimm' is een gezonde rozensoort uit de Märchenroos-selectie van de veredelaar Kordes (Kordesroos / Kordesrozen). De kleur is bijzonder, temeer vanwege de verkleuring die optreed gedurende de bloei van oranjerood naar zalmroze. Rosa 'Gebrüder Grimm' groeit bossig en breed uit. Het blad is erg gezond. De groei maakt deze roos ook geschikt voor vakbeplanting. Aan de stengels verschijnen tot wel 12 rozen in één bundel. De rozen komen één voor één in bloei wat leidt tot een prachtig kleurenpallet. Deze trosroos wordt ongeveer 60 centimeter hoor. U snoeit deze roos in maart tot 15 centimeter boven de grond af voor het beste resultaat. 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Gebrüder Grimm' klik hier! De Rosa 'Gebrüder Grimm' | Trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.