Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa 'New Dawn' - 140 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Treurroos op stam
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 175 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: 120/140 cm

Rosa 'New Dawn' of Stamroos / Treurroos 140 centimeter - Informatie
Deze favoriet onder de klimrozen is in dit geval geënt op een stam waarbij de takken gaan afhangen. De treurvorm van de Rosa 'New Dawn' is minstens zo aantrekkelijk als de klimmende versie. Deze klassieker is een alleskunner die eigenlijk overal kan groeien, zowel in de zon als in de schaduw. De 'New Dawn' heeft gezond donkergroen en glanzend blad. De bloemen zijn lichtroze tot bijna wit en geuren lichtjes. De bloemen verschijnen talrijk in trossen. De treurroos 'New Dawn' is doorbloeiend van juni tot aan de vorst. De Rosa 'New Dawn' is een selectie van de veredelaar Dreer uit 1930. Snoei de Rosa 'New Dawn' in het voorjaar deels terug zodat ze weer malse bloemzekere scheuten maakt. Vanaf de zomer kunt u dan weer genieten van een rijkbloeiende treurroos.

Treurrozen zijn klimrozen op stam. Deze rozensoorten maken lange buigzame twijgen. Doordat ze geen houvast hebben, gaan deze twijgen overhangen waardoor er een prachtig bloeiende treurvorm ontstaat. De treurrozen zijn op een hogere stam (140 cm) geënt. Hierdoor komt de treurvorm mooier tot zijn recht.


Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'New Dawn' klik hier!De Rosa 'New Dawn' - 140 cm stam | Treurroos op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.