Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa rambler 'Open Arms'

Product informatie

Nederlandse naam: Rambler klimroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm - 300 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Rosa 'Open Arms' of Rambler klimroos - Informatie:

Deze rambler klimroos is een welkome afwisseling tussen alle hardgroeiers. Waar bijna alle rambler uitblinken in een enorm krachtige en snelle groei, doet deze 'Open Arms' het wat rustiger aan. We ontvangen deze dan ook met open armen. Een andere eigenschap waarmee deze roos zich onderscheidt van veel andere ramblers is de lange bloeitijd; de bloei duurt van juni tot diep in september. 

De roosjes hebben een zachtroze kleur en zijn niet gevuld zodat de prachtige gele meeldraden te zien zijn. De bloemen staan in trossen bijeen. Het is een makkelijk bloeier die vaak overvloedig bloeit in juni en juli en het daarna iets rustiger aan doet. Tijdens de bloei verspreiden de de kleine bloemen samen toch een aangename geur. Het blad van deze roos is bovendien erg gezond en weinig vatbaar voor bijvoorbeeld sterroet- of meeldauw.

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

 

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en ondehoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor algemene informatie over klimplanten klik hier!  

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Open Arms' klik hier! De Rosa rambler 'Open Arms' | Rambler klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.